Onafhankelijk Binnen 1 werkdag taxatie Landelijke dekking 30 jaar expertise ervaring

Schade expertise

Door jarenlange ervaring van onze experts voeren wij verschillende vormen van schade-expertise kwalitatief en deskundig uit. Voor veel van onze opdrachtgevers doen wij dit zowel fysiek als door middel van tele expertise, wat veelal leidt tot een reductie van de schadeclaim. Voor een leek kan het erg lastig te zien zijn wanneer er onnodige kosten worden gemaakt bij opgelopen schade.

Schade expertisebureau Diemex

Diemex Expertise is sterk in het bepalen wat wel en niet acceptabel is qua schadehoogte en de aard van de schade. Daarnaast zijn onze experts vindingrijk en pro-actief in oplossingen aandragen om de schade op een economisch verantwoorde wijze te herstellen. Dit gebeurt onder andere door de herbeoordeling van de calculaties en reparaties van een schadeherstelbedrijf.

In 60% van de calculaties die wij controleren zien wij dikwijls dat deze kosten omlaag kunnen. Soms loopt deze besparing wel op van 15% tot 30%. Bij schade kan u kapitaal een flinke deuk oplopen. Wij zien nog dikwijls dat er onder geleden schade onnodige kosten worden gemaakt.

Bij het inschakelen van een onafhankelijke expert die objectief naar de schadeoorzaak- en omvang kijkt kunnen deze kosten beperkt worden.Het schaderapport bij ons bestaat uit: voortekst, gegevens betrokkenen, voertuiggegevens, opmerkingen, foto’s, schadecalculatie en eindcalculatie.

Schade expertise auto

Schade aan je auto? Voor veel mensen is de auto onmisbaar in het dagelijks leven. Dit begrijpen wij. Binnen 1 werkdag kunnen wij een expertise uitvoeren op uw auto.

Auto schade expert

Schakel snel een auto schade expert in wanneer er een hoogschade bedrag is, diefstal van de auto heeft plaats gevonden of wanneer de schade verhaald moet worden op het Waarborgfonds Motorverkeer.

Wij zijn lid en trots partner van:

Vind jouw expert

Heeft u een opdracht aangevraagd en wilt u weten welke expert uw dossier in behandeling neem? Of heeft u vragen over een dossier? Toets hier onder uw kenteken in die aangegeven is en drukt u op zoeken om te zien welke expert uw dossier in behandeling heeft.

Let op: de expert kan pas op de dag van expertise gebeld worden vanaf 08:00 uur voor meer informatie.

Of neem contact met ons op tel: 020-3140990

Diensten

Diemex Expertise B.V.

Diemex Expertise B.V.
Verrijn Stuartweg 25
1112AW Diemen

Diemex Expertise is van maandag t/m vrijdag
van 8:30 t/m 17:00 uur telefonisch te bereiken

Tel: +31(0)20 3140990
Fax: +31(0)20 6002615

Email: info@diemex.nl
Audabox: 704100

BTW: NL859321216B01
KVK: 72147555