Onafhankelijk Binnen 1 werkdag taxatie Landelijke dekking 30 jaar expertise ervaring

Taxatie voertuigen

Diemex Expertise B.V. geeft iedereen de kans om zijn voertuig op een onafhankelijke wijze te laten taxeren op waarde. Met experts en taxateurs die door jarenlange ervaringen en grote interesse in het beroep een strakke rapportage afleveren. Tevens zijn wij onafhankelijk VRT register taxateur en leveren een rapport die door Fehac is erkend. Dit kan van groot belang zijn voor u en voor uw verzekering.

Diemex Expertise B.V. is erg ervaren in rollend materieel zoals oldtimers, youngtimer, klassiekers, motoren,caravans, campers en vele andere voertuigen.Één van onze specialiteiten is het taxeren van campers. Door een nauwe samenwerking met ‘Kampeerautoclub Dubbellucht’ hebben wij hier veel ervaring in.

Wij opereren door heel Nederland.

Taxaties kunnen op elk gewenst adres en ook aan ons kantoor uitgevoerd worden. Uiteraard is er de mogelijkheid om meerdere taxaties op één adres uit te voeren.Wij voeren ook taxaties uit tijdens meetings, clubdagen en andere gelegenheden. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen. Wij richten ons ook op het taxeren van voertuigen die getuned zijn.

Eigenaren steken veel geld in hun voertuig zonder het besef dat men hiervoor vaak onderverzekerd is.Voor uw verzekering is een taxatierapport van groot belang. De verzekering zal vragen naar de waardevan het object na eventueel een ongeval of diefstal. Stelt u zich eens voor: uw voertuig waar u jaren naar op zoek bent geweest of waar u zelf jaren lang aan gewerkt heeft en veel geld aan heeft besteed raakt beschadigd. Weet u wat de waarde van het voertuig was voor het voorval? Kunt u dit aantonen?

Door het vast te leggen in een taxatierapport van Diemex Expertise staat u zwart op wit sterk. Wij verzorgen een compleet (met foto’s) en deskundig taxatie rapport welke opgesteld is conform artikel7:960 van het Burgerlijk Wetboek.Het taxatierapport met fotoblad word standaard digitaal aangeleverd en kan tegen meerprijs ook als fysiek exemplaar per post worden verstuurd.

Wij zijn lid en trots partner van:

Vind jouw expert

Heeft u een opdracht aangevraagd en wilt u weten welke expert uw dossier in behandeling neem? Of heeft u vragen over een dossier? Toets hier onder uw kenteken in die aangegeven is en drukt u op zoeken om te zien welke expert uw dossier in behandeling heeft.

Let op: de expert kan pas op de dag van expertise gebeld worden vanaf 08:00 uur voor meer informatie.

Of neem contact met ons op tel: 020-3140990

Diensten

Diemex Expertise B.V.

Diemex Expertise B.V.
Verrijn Stuartweg 25
1112AW Diemen

Diemex Expertise is van maandag t/m vrijdag
van 8:30 t/m 17:00 uur telefonisch te bereiken

Tel: +31(0)20 3140990
Fax: +31(0)20 6002615

Email: info@diemex.nl
Audabox: 704100

BTW: NL859321216B01
KVK: 72147555